Vacatures

Vacature Opruimhulp

Vacature Opruimhulp

Een paar extra handjes op de werkvloer buiten de passessies om, zijn van harte welkom! Een groot onderdeel van onze workflow is het hebben van een nette en georganiseerde winkel + magazijn.

Is klantcontact niet persé aan jou besteed, maar is het je op het lijf geschreven om je vast te bijten in opruim- en structuurprojecten? Dan is dit de vacature voor jou.

De gepaste lingerie die niet mee naar huis gaat, moet naar afloop van een afspraak weer netjes en op maat opgeborgen worden, bestellingen moeten we in een handomdraai tevoorschijn kunnen toveren, nieuwe collectie moet uitgepakt worden en er is altijd ruimte voor verbetering in onze winkel- en magazijnindeling.

Profiel:

♡ Winkelervaring geen vereiste
♡ Leeftijd is voor ons onbelangrijk
♡ Aantal uren per week flexibel

 

Je weet van aanpakken, zíet het werk, ook wanneer je er niet specifiek op gewezen wordt, je durft zaken je eigen te maken, bent collegiaal en assertief. Ben je nog aan het studeren of al parttime ergens anders aan de slag? Dan is dit een uitermate geschikte bijbaan. Ook als herintreder ben je van harte welkom, hier hebben we ervaring mee.

Je staat er als opruimhulp niet alleen voor, je deelt de verantwoordelijkheid voor het netjes houden van de winkel met andere opruimhulpen en de boezemguru’s. We doen het samen! Gedurende de dag houd je je bezig met het (op maat) opbergen van gepaste lingerie, pak je klussen aan met betrekking tot het (her)inrichten van de winkel en het magazijn, en ontferm je je bijvoorbeeld over zaken zoals het aankleden van de etalage. 

Wat je doet:

  • Opruimen! Je ontfermt je, samen met je collega’s over het netjes houden van de winkel. Gedurende de dag worden er door onze lieve klanten veel mooie setjes gepast, waarvan een deel gezellig mee naar huis gaat en een deel weer terug de kasten in mag. 
  • Je denkt mee over het reilen en zeilen van de winkel, ideeën zijn altijd welkom! Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.

Wat je krijgt:

  • Geld! Je krijgt bij ons een marktconform salaris.
  • Korting op al het vrouwelijk schoon dat wij verkopen.
  • Een bijzonder warme, gezellige werksfeer, waarbij je collega’s je met regelmaat volstoppen met lekkers.
  • Uitdagend werk waar jouw ‘structuur-hart’ sneller van gaat kloppen.
  • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord, het contact met je directe collega’s en baas is informeel.

Klinkt dit voor jou ook als een feestje? Wacht dan niet te lang met solliciteren! Stuur je sollicitatie naar siegrid@famke-c.nl met als onderwerp “Sollicitatie Opruimhulp”.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op.

Acquisitie naar aanleiding van deze oproep wordt niet op prijs gesteld.