Vacatures

Vacature Boezemguru

Vacature Boezemguru

Famke C. groeit zo langzamerhand uit tot een heus fenomeen in het noorden! En dat vinden we natuurlijk fantastisch: steeds meer fans, betekent dat er steeds meer vraag is naar al het vrouwelijk schoon dat we te bieden hebben. Om aan de wens te kunnen blijven voldoen kunnen we een extra paar kundige en liefdevolle handen daarom ontzettend goed gebruiken – eigenlijk zelfs wel twee of drie extra paar handen! 

Ben jij een echt mensenmens met een voorliefde voor lingerie? dan zoeken we jou! Bij Famke C. werken we alleen op afspraak. Als boezemguru ontmoet je ieder uur een nieuw persoon die jij passend en op haar mooist aan mag kleden. Dit betekent dat klanten op voorhand een date met ons plannen en zo verzekerd zijn van een ontspannen shop-ervaring met bijbehorend advies over prachtige en goed passende lingerie. Als boezemguru weet je precies wat de klant nodig heeft en help je ze met liefde en aandacht.

Profiel:

♡ Verkoopervaring geen vereiste
♡ Leeftijd is voor ons onbelangrijk
♡ Aantal uren in overleg
♡ Zaterdagen beschikbaar
(belangrijkste dagen voor de winkel!)

Werken als boezemguru bij famke C. is uitdagend, creatief en persoonlijk werk.  Natuurlijk gaan we er niet vanuit dat je op voorhand van de hoed en de rand weet. Wij nemen je met liefde mee in onze werkwijze en leren je graag de fijne kneepjes van het lingerievak!

Je hebt een positieve instelling, bent collegiaal, assertief en beschikt over een hoge sociale intelligentie. Klantcontact is waar je in uitblinkt; We zien graag dat je body positivity net zo hoog in het vaandel hebt als wij en energie krijgt van de bijzondere ontmoetingen en gesprekken in onze paskamers. We maken heel wat vrouwen ontzettend blij op een dag en dit vooruitzicht maakt jou enthousiast! Je komt tijdens een passessie dichtbij onze lieve klanten, raakt ze aan en neemt ze mee in het pasproces. Dit kan voor sommige klanten best een beetje spannend zijn. Daarom is het echt belangrijk dat je oordeelvrij, positief en met warmte de regie kunt nemen over de afspraak.

Wat je doet:

  • Klantcontact! Je ontvangt onze klanten en voorziet ze van een typische ‘Famke C. Treatment’. Gedurende een afspraak van 45 minuten help je onze klant in perfect passende lingerie. Daarbij is het belangrijk dat je goed kunt luisteren naar de wensen van onze klant.
  • Je denkt mee over het reilen en zeilen van de winkel, ideeën zijn altijd welkom! Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.
  • Je ontfermt je (samen met je collega’s) over klantenservice, zoals het beantwoorden van vragen en het verzorgen van bestellingen.

Wat je krijgt:

  • Geld! Je krijgt als boezemguru een hoger dan marktconform salaris.
  • Korting op al het vrouwelijk schoon dat wij verkopen.
  • Een bijzonder warme, gezellige werksfeer, waarbij je collega’s je met regelmaat volstoppen met lekkers.
  • Uitdagend werk waar je echt in opgaat door de bijzondere klant ontmoetingen en de ontspannen setting.
  • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord, het contact met je directe collega’s en baas is informeel.

Klinkt dit voor jou ook als een feestje? Wacht dan niet te lang met solliciteren! Stuur je sollicitatie naar siegrid@famke-c.nl met als onderwerp “Sollicitatie Boezemguru”.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op.

Acquisitie naar aanleiding van deze oproep wordt niet op prijs gesteld.