Sommige vragen komen vaker dan eens voorbij. Deze hebben we voor je op een rijtje gezet:

FAQ's

waarom werken jullie uitsluitend op afspraak?

Door op afspraak te werken is er ruim de tijd en aandacht voor jouw lingeriewensen. Het is een ontspannen en efficiënte shop-ervaring. Je hebt gedurende de afspraak 45 minuten een boezemguru tot je beschikking die precies weet wat in jouw maat voorradig is en wat het meest geschikt is voor jouw lichaamstype.

mag ik iemand meenemen tijdens de afspraak?

We hebben het liefst dat je alleen komt tijdens je afspraak. Dit is vooral om een ontspannen en privé omgeving voor de andere klanten te waarborgen. Wil je iemand meenemen die zelf ook graag geholpen wil worden? Dat kan, als diegene zelf een afspraak (tegelijk met jou) inboekt, of je boekt zelf 2 afspraken in voor jullie beide. Kijk hiervoor in de online agenda of er 2 plekjes op het zelfde tijdstip beschikbaar zijn.

mag mijn partner mee tijdens mijn afspraak?

Indien je partner een man is, hebben we liever niet dat je hem meeneemt naar
je afspraak. We vinden het belangrijk dat al onze klanten zich 100% veilig voelen in onze winkel, en dat hun privacy voorop staat.

mag ik mijn kind meenemen naar de afspraak?

Ja, neem je kroost gerust mee en voel je vrij om je kind bij ons te voeden, fles of borst; de thee staat altijd klaar.

hebben jullie mijn maat wel?

Met onze royale collectie van Cup A t/m Cup T en omvang 60 t/m 120 steken we met kop en schouders boven het gemiddelde aanbod uit. Veel vrouwen dragen overigens een andere maat dan ze bij ons aangemeten zou worden. Laat je daarom vooral bij ons adviseren!

Ik heb verschillende borsten, hebben jullie dan wel iets passends voor mij?

Het hebben van verschillende borsten, zowel in volume als vorm, zien wij dagelijks. Niemand is volledig symmetrisch, en we draaien dan ook onze hand er niet voor om, om met borstverschil te werken. Er is altijd iets moois en passends!

ik heb verschillende maten in mijn gekochte BH’s staan. klopt dit wel?

Dat kan kloppen! Wij werken met Europese en Britse maatvoering. Hier kunnen meerdere cupmaten verschil tussen zitten. Daarnaast nemen wij mee in het kiezen van de juiste maat hoe een specifiek model valt. De kans bestaat dat er dus verschillende maten op je kaartjes staan.

wat zijn de kosten van een BH of setje bij jullie?

Omdat we ervan overtuigd zijn dat goedpassend ondergoed niet duur hoeft te zijn kosten BH’s bij ons gemiddeld tussen de 55 en 95 euro. Een bijpassend broekje zit gemiddeld rond de 35 euro.

hoe zorg ik het beste voor mijn nieuwe lingerie?

Je BH op de juiste manier aantrekken, het goed afwisselen van 3-4 BH’s (iedere dag een andere) en het op de hand wassen zijn de drie belangrijkste elementen om je lingerie zo lang mogelijk mooi te houden. Lees nog even de “Famke C. Spelregels” na die je van ons gekregen hebt bij je aankoop.

hoe lang gaan mijn nieuwe BH’s mee?

Je slijt gemiddeld 3 tot 4 BH’s per jaar, zolang je er goed voor zorgt. De slijtage gaat – hoe oneerlijk het ook is – net wat sneller als je erg zware borsten hebt. Als je je BH al langere tijd op het strakste haakje draagt en merkt dat je BH niet meer stevig op zijn plek blijft zitten, wordt het tijd voor nieuwe BH’s.

ik heb een BH op jullie social media gezien, kan deze gereserveerd worden in mijn maat?

Veel van onze lingerie wordt voor ons op de hand gemaakt, waardoor het niet
altijd maatvast is. Daarbij zijn lichamen veranderlijk, en kan het zijn dat je net
een andere maat nodig hebt. Het is het beste om bij ons in de winkel te komen om de lingerie te passen.

ik ben al klant bij jullie maar woon ver weg. kan ik iets bij jullie bestellen?

Dit is afhankelijk van wat je graag zou willen bestellen en of je lijf in de tussentijd is veranderd. Je kunt ons altijd berichten op 06-25427866 voor overleg.

hebben jullie ook een webshop?

Nee, Famke C. is bewust een stenen winkel zonder webshop. In onze winkel staat het kundige advies van de boezemguru’s en de persoonlijke aandacht in de paskamer centraal. Een webshop past niet bij onze filosofie.

is de winkel rolstoeltoegankelijk?

Ja, zowel de meest gangbare rolstoelen als grotere, aangepaste rolstoelen passen met gemak door onze winkeldeuren. We maken met liefde ruim baan! Dit zelfde geldt voor (grote) kinderwagens.

Hopelijk heb je het antwoord op je vraag gevonden. Staat het antwoord op jouw vraag hier onverhoopt niet tussen? Dan kun je ons altijd* berichten op 06-25427866.

*Overdag zijn we vaak druk bezig met het doorpassen van lingerie bij onze lieve klanten. Het kan daarom soms iets langer duren voordat we op je berichtje reageren, maar we zijn je niet vergeten. Bellen heeft alleen geen zin, we zijn telefonisch niet bereikbaar en de voicemail wordt niet beluisterd.